Sesiunea anuală a Secțiunii Carte veche. Conservare. Restaurare din cadrul Asociației Bibliotecarilor din România (ABR) – 27 mai 2021 (online)

Sesiunea anuală a Secțiunii Carte veche. Conservare. Restaurare din cadrul Asociației Bibliotecarilor din România (ABR), cu tema BIBLIOTECILE ȘI VALORIFICAREA CĂRȚII VECHI ROMÂNEȘTI ȘI OCCIDENTALE. CIRCULAȚIA CĂRȚII ROMÂNEȘTI VECHI ÎN BASARABIA, va fi organizată online în data de joi – 27 mai 2021 în colaborare cu Biblioteca Academiei Române.

Atașat acestui text este programul final și culegerea cu rezumatele/abstractele lucrărilor care vor fi prezentate la ediția de anul acesta a sesiunii Secțiunii Carte veche. Conservare. Restaurare, care se regăsesc și pe blogul secțiunii:

https://cartevecheconservarerestaurareabr.wordpress.com/2021/05/21/programul-final-si-culegerea-cu-rezumate-abstracte-sesiunea-anuala-a-sectiunii-carte-veche-conservare-restaurare-din-cadrul-asociatiei-bibliotecarilor-din-romania-abr-27-mai-2021-online/

Sesiunea va fi organizată pe platforma Zoom iar datele de conectare (linkul și parola) vor fi transmise din timp tuturor participanților care s-au înscris la sesiune.

 

Cu deosebită stimă,

Dr. Silviu – Constantin Nedelcu

Preşedinte al Secţiunii Carte veche. Conservare. Restaurare