Proces-verbal si raport de activitate filiala Călărași

Ca urmare a pensionării doamnei Dorina Ursan, membră a ABIR/ABR, încă de la înființarea organizației profesionale și președinta filialei ABR Călărași în mandatul 2015 – 2019, au fost organizate alegeri în filială, pentru o nouă conducere.

Puteți citi aici Procesul-verbal al Adunării generale a filialei și Raportul de activitate pentru ultimul mandat.

În numele Consiliului Director, doamna președinte Adriana Szekely, transmite doamnei Ursan mulțumiri pentru eforturile de menținere a membrilor ABR în filiala Călărași, pentru activitățile profesionale desfășurate la nivelul filialei, precum și pentru fidelitatea față de Asociația Bibliotecarilor din România, alături de care ne dorim să rămână și în continuare!

Felicităm noua conducere a filialei ABR Călărași și îi urăm bun venit în cadrul echipei manageriale a asociației:

Președinte: Simona Ungureanu

Vicepreședinte: Lidia Barbu

Secretar: Camelia Andrei2 comentarii

 • PETRESCU

  Felicitări dnei Ursan pentru întreaga activitate în branșă. A fost un bibliotecar iscusit, o bună colegă care a colaborat fff bine cu Filiala Ilfov. La mulți ani de pensie, trăiți cu sănătate și numai bucurii!

 • Ursan Dorina

  Mulțumesc doamnei președinte Adriana Szekely și membrilor Consiliului Director pentru gândurile deosebite exprimate aici și urez sănătate multă tuturor și realizări pe toate planurile!
  Totodată felicit ABR pentru modalitatea în care a putut să se adapteze la condițiile impuse de pandemie, prin organizarea cursurilor online, cu informații atât de necesare bibliotecarilor.
  Mulțumesc Asociației Bibliotecarilor din România pentru oportunitatea de a cunoaște oameni valoroși, de a participa la evenimente și activități interesante într-un cadru intelectual de înalt nivel profesional.
  Rămân cu sufletul alături de dumneavoastră și mă voi considera întotdeauna parte a acestei Asociații.

  Vă îmbrățișez cu drag!
  Dorina Ursan
  🤗🤗🤗

Comentariile sunt închise.