PROBIB 2011

A IV-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice pe Probleme de Biblioteconomie “PROBIB” va avea loc in zilele de 20-21 mai 2011.  Evenimentul este organizat de Filiala Arges a ABR in colaborare cu Biblioteca Universitatii din Pitesti, care va fi si gazda acestei editii a manifestarii.

Tema sesiunii din acest an este Influenta bibliotecii asupra comportamentului informational al utilizatorului contemporan. Sunt asteptate contributii care abordeaza subiecte precum:

  • comportamentul informational
  • cultura informatiei
  • formarea utilizatorilor
  • aspecte pedagogice ale relatiei biblioteca-utilizator etc.

Detalii organizatorice

 

Inscrierea participantilor se va face pana la data de 10 mai 2011. Intrucat perioada desfasurarii lucrarilor PROBIB se suprapune cu “Zilele Municipiului Pitesti”, iar hotelurile din oras vor primi foarte multi turisti, dupa data de 1 mai organizatorii PROBIB nu vor mai intermedia cazarea participantilor (participantii care se vor inscrie dupa aceasta data isi vor rezolva singuri problema cazarii). In privinta optiunii de cazare vom reveni cu amanunte, in functie de solicitari.

Inscrierea participantilor se face prin e-mail la adresa abr.arges@yahoo.com. Mesajul de inscriere trebuie sa contina numele si prenumele participantului, institutia in care lucreaza si (daca este cazul) titlul comunicarii pe care doreste sa o sustina, precum si optiunea pentru cazare (hotel 2 sau 3 stele, camera dubla sau single).

Textele comunicarilor vor fi redactate in format Word, folosind caracterul Arial, dimensiunea 10, si vor fi spatiate la 1 rand. Formatul paginii va fi A5, margini: sus 2,5 cm., jos 2,5 cm., interior 2,8 cm., exterior 2,5 cm. (margini in oglinda).  Nu se numeroteaza paginile, nu se folosesc header sau footer. Trimiterile se vor pozitiona la sfarsitul lucrarii.

Prezentarea comunicarilor in cadrul sesiunii se va face EXCLUSIV in formatul PowerPoint.

Comunicarile (varianta “in extenso” in format Word + prezentarea in PowerPoint) vor fi transmise pana la data de 10 mai 2011, la aceeasi adresa de e-mail.

Fiecare participant va primi un CD care va contine comunicarile in format PowerPoint. Comunicarile “in extenso” vor fi publicate ulterior intr-un volum tiparit.

Taxa de participare este de 30 de lei si se achita la sosirea participantului.

Va asteptam!

Presedinte, Filiala Arges a ABR

Doru Stan