Mesaj important pentru participanții la Conferința Națională ABR

Stimaţi participanţi,

Vă aşteptăm la cea de-a XXIX-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei Bibliotecarilor din România, cu titlul Bibliotecile: Patrimoniul cultural şi digital al viitorului, care va avea loc în zilele de 12 – 14 septembrie 2018, la Sibiu. Deschiderea oficială va avea loc în data de 12 septembrie, orele 10, în Aula Magna a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Vă rugăm să aveţi asupra dumneavoastră cardul de membru ABR eliberat la conferinţele anterioare. Pentru eliberarea unui duplicat de card se va percepe o taxa de 5 lei. Participanţii la prima ediţie (la care s-au înscris online!) vor avea pregătite cardurile şi le vor găsi pe panourile amplasate în zona înscrierilor. Accesul la toate activităţile din cadrul conferinţei se va efectua pe baza cardului de membru (invitat, audient, sponsor).

Persoanele care au achitat taxa de participare prin virament bancar pot solicita factura la adresa de email: infoabr@gmail.com.

În cazul în care au survenit modificări privind opţiunile selectate de dumneavoastră pentru acest eveniment (participare secţiuni, modalitate de plată, cină, prânzuri, excursie = „editare date de participare” sau neparticipare = „şterge participarea”) vă rugăm să actualizaţi aceste informaţii până vineri, 7 septembrie 2018, accesând contul individual la adresa https://abr.softlink.ro/login.

Pe curând!

Echipa organizatoare