Întrunirea Diviziunii Biblioteci Publice

În perioada 4-6 septembrie 2019, în cadrul celei de-a XXX-a ediții a Conferinței Naționale a Asociației Bibliotecarilor din România care se va desfășura la București, va avea loc întrunirea Diviziunii Biblioteci Publice, cu tema „Bibliotecile publice – sufletul comunității deservitePentru a putea participa la lucrările Conferinței, vă rugăm să vă înregistrați în Sistemul de Management al Conferinței, la adresa: http://2019.abr.org.ro/index.php/inregistrare-participanti.

Dacă doriți să împărtășiți din experiența dumneavoastră în cadrul întâlnirii profesionale sau să susțineți o prezentare, vă rugăm să ne comunicați până la data de 20 august 2019. Normele de redactare a lucrărilor sunt menționate la adresa: http://2019.abr.org.ro/index.php/lucrari/redactare.

Lucrările vor fi trimise atât pe adresa președintelui diviziunii (balan_drn@yahoo.com), cât și la adresele: petrutavoicu@yahoo.competrutzavoicu@gmail.comivona@uaic.ro

Vă aduc la cunoștință că în cadrul programului întrunirii vor avea loc și alegerile pentru conducerea Diviziunii Biblioteci Publice din următorii 4 (patru) ani.

Mai multe detalii despre ediția din acest an a Conferinței ABR sunt disponibile la: http://2019.abr.org.ro/index.php

Vă așteptăm cu interes!

Persoană de contact:

Bălan Dorina,

președinte al Diviziunii Biblioteci Publice