În atenția președinților Diviziunilor și Secțiunilor profesionale și a președinților (reprezentanților) Filialelor ABR

Stimați colegi!

 

Având în vedere că în cadrul celei de-a XXX-a Conferință a ABR vor avea loc alegeri, rugăm președinții (reprezentanții) tuturor filialelor participante, președinții de secțiuni și diviziuni să ridice, la înregistrarea pentru Conferință, dar nu mai târziu de prima zi a activităților, tipizatele necesare votării.

Președinții actuali ai diviziunilor și secțiunilor vor desfășura alegerile conform Regulamentului (http://2019.abr.org.ro/download/Regulament-metodologic-Alegeri-ABR.pdf) și a tipizatelor prevăzute de acesta, iar structura, conform Statutului (https://abr-new.bitfabrum.ro/statut/): Diviziune – președinte, secretar și trei membri; Secțiune – președinte, secretar.

În cazul în care numărul tipizatelor nu este suficient, în funcție de locul desfășurării Secțiunii sau Diviziunii, vor apela la responsabilii numiți pentru instituția respectivă și vor cere multiplicarea tipizatelor:

– Petruţa Voicu – 0721 290 419; Carmen Pesantez – 0721 719 334– Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”;

– Adriana Borună -0723 369 843, Mihaela Vazzola – 0722 565 296 – Biblioteca Naţională a României;

– Mihaela Dragu – 0722 441 296, Bogdan Jugănaru- 0721 271 414– Biblioteca Academiei Române.

Vor fi 30 de tipizate pentru fiecare diviziune/secțiune. Vă rugăm să verificați, înainte de a începe întrunirea, numărul de participanți, pentru a avea timp să luați legătura cu responsabilii locului pentru multiplicarea tipizatelor, în cazul în care va fi nevoie!

Nu uitați să transmiteți structura noii conduceri în cel mai scurt timp posibil pentru a fi validată în Adunarea Generală!

Președinții (reprezentanții) Filialelor vor vota în data de 5 septembrie 2019, în cadrul Adunării Generale, pe tipizatul repartizat pentru Filiala respectivă, obținând, în prealabil, votul membrilor filialei pe care o reprezintă!

 

Președinte ABR,

Adriana Szekely