Dialogul Științelor și Artelor și la Biblioteca USV

În perioada 6 – 9 martie 2017, cu prilejul împlinirii a 54 de ani de la înființarea Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, facultățile, departamentele, Biblioteca Universității, Centrul de Reușită Universitară, Casa de Cultură a Studenților și ABR – filiala Suceava au organizat o serie de evenimente sub genericul Zilele USV 2017.

 

Evenimentul desfășurat în cadrul Bibliotecii intitulat „Dialogul Științelor și Artelor la USV” a găzduit lansarea a numeroase titluri-editorial în decursul zilelor de 6 și 7 martie 2017, informând publicul interesat cu ultimele noutăți ale cadrelor didactice universitare sucevene, din diferite domenii de studiu. Cu această ocazie, standul de carte al USV a pus, spre vânzare.

Ziua de 7 martie a debutat cu Şedinţa festivă, desfăşurată în Auditoriumul „Joseph Schmidt”. Ulterior, la Galeria de Artă din Corpul A, s-a desfăsurat vernisajul unei expoziții inedite, intitulată „Carte și Arte la USV”, la care au contribuit atât autori și artiști din universitatea suceveană, cât și colectivul bibliotecii coordonat de doamna director al Bibliotecii USV, prof. univ. Sanda-Maria Ardeleanu. Momentul muzical al evenimentului a fost susținut de către tinerii studenți ai USV.

Lăsăm instantaneele surprinse pe parcursul acestor zile, să vorbească de la sine despre regalul sucevean.

Mulțumim doamnei director al Bibliotecii USV, prof. univ. dr. Sanda-Maria ARDELEANU, domnului rector al USV – prof. univ. dr. ing. Valentin POPA, domnului prorector – prof. univ. dr. Mircea DIACONU, domnului prorector – prof univ. dr. ing. Mihai DIMIAN, doamnei prorector – prof. univ. dr. ec. Gabriela PRELIPCEAN, domnului prorector – prof. univ. dr. Ştefan PURICI si tuturor doamnelor și domnilor decani, profesori, bibliotecari și colaboratori pentru participare și pentru susținere!


Prof. Daniela Argatu, președinte filiala Suceava a ABR

Biblioteca USV – bibl. Anisoara Budui, vicepreședinte

Biblioteca USV – bibl. Adriana Gherasim, secretar