Curs „Strategii de comunicare și relații publice pentru biblioteci”

Asociația Bibliotecarilor din România (ABR) organizează în semestrul I al anului 2021, o serie de cursuri online (platforma Zoom), susținute de către specialiști din bibliotecile românești. Cursurile se adresează membrilor activi ai ABR, pentru care participarea este gratuită. Cei interesați să participe la cursuri sunt rugați să se înscrie, completând formularul aferent cursului ce prezintă interes.

În data de 14.04.2021, în intervalul orar 17:00-19:00, se va desfășura cursul „Strategii de comunicare și relații publice pentru biblioteci” – Cristina Pârvu (coordonator).

Link-ul de conectare la curs va fi trimis pe e-mail cu o ora înainte de începerea cursului, doar membrilor confirmați ai ABR, care s-au înscris prin intermediul formularului disponibil la link-ul de mai jos:

https://forms.gle/4wcuW9kzCjcax7Fm8

Dată limită înscriere: 12.04.2021, 23:00.

La acest curs au prioritate persoanele care s-au înscris la cursul anterior. El va fi reluat datorită problemelor tehnice apărute.

Data limită de acceptare a înscrierilor este cu două zile înainte de începerea cursurilor. Limita maximă de participanți este de 95 de persoane. În cazul în care doriți să renunțați la înscriere, vă rugăm să anunțați prin e-mail, la adresa: cursuri.abr@gmail.com, pentru a putea participa alți colegi interesați.

Participanții sunt rugați să respecte intervalul orar de conectare la fiecare curs (16:50-17:00). Menționăm că după ora 17:00 conectarea nu va mai fi disponibilă. Diplomele de participare se vor elibera strict pe baza prezenței realizate în primele 5 minute de curs.

 2 comentarii

  • Suciu Maria

    Felicitări pentru inițiativă!

  • Petrescu Horiana Arghira

    Un curs binevenit pentru că va urmări o temă de interes, mai ales în această perioadă de pandemie când riscul de a ne pierde utilizatorii este un fapt real…..

Comentariile sunt închise.