ALEGERI LA FILIALA BUCUREŞTI A ABR

ALEGERI LA FILIALA BUCUREŞTI A ABR

În data de 19 iunie 2014, ora 11.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Bucureşti, vor avea loc alegeri pentru postul de preşedinte al Filialei Bucureşti, post rămas vacant în urma plecării d-nei Doina Răducan, căreia ii mulțumim şi pe această cale pentru activitatea depusă.


O prezenţă cât mai lărgită din rândurile dvs. este binevenită, cu atât mai mult cu cât va fi discutat şi planul de acţiuni profesionale al Filialei pentru perioada următoare. Propunerile şi iniţiativele dvs. cu privire la aceste acţiuni – sperăm că cele din partea bibliotecilor şcolare şi CDI vor fi consistente şi mai numeroase – sunt aşteptate până pe data de 15 iunie pe adresa responsabilului pentru Filiala Bucuresti în cadrul Consiliului de conducere ABR, claudia.lungu@bibnat.ro.

Ele vor fi centralizate şi prezentate pe pagina web a ABR, iar dezbaterea va avea loc în cadrul şedinţei menţionate. Programul complet al acestei întâlniri, care va avea și o componentă de formare profesională, va fi comunicat până cel târziu pe data de 15 iunie.