Abonamente la Revista Română de Biblioteconomie și Știința Informării – 2012

Revista Română de Biblioteconomie și Știința Informării, publicație științifică trimestrială, cu caracter tematic, editată de Asociația Bibliotecarilor din România, își continuă apariția și în anul 2012.

Pentru a respecta și pe mai departe standardele de calitate în privința conținutului revistei pe care asociația și le-a impus, în colegiul de redacție au fost cooptați noi specialiști recunoscuți din domeniul biblioteconomiei: Prof. univ. dr. Iuliana BOTEZAN (Universitatea Complutense, Madrid), Dr. Liviu-Iulian DEDIU (vicepreşedinte, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România), dr. Silvia GHINCULOV (director, Biblioteca Ştiinţifică a Academiei de Studii Economice din Chişinău), Carmen Leocadia PESANTEZ (director general, Biblioteca Pedagogică Naţională „I.C. Petrescu”).

Prezență distinctă în peisajul publicațiilor biblioteconomice românești, Revista Română de Biblioteconomie și Știința Informării este un titlu de referință care nu poate lipsi din colecția dumneavoastră de specialitate.

Pentru anul 2012, prețul unui abonament este de 90 lei. Solicitările de abonare se pot transmite prin e-mail pe adresa asociației – infoabr@gmail.com – împreună cu datele de identificare a instituției, necesare pentru emiterea facturii.